Изтриване на данни

Можете да поискате изтриване на данните си по всяко време.

  1. Влезте в таблото и изтрийте акаунта си от секция „Профил“.
  2. Ако не можете да влезете, изпратете имейл от адреса на акаунта ви и поискайте изтриване.
  3. Ще потвърдим изтриването след обработка на заявката.

Някои записи (напр. плащания) може да се съхраняват за срок, изискан от закона.

Влезте, за да продължите
С имейл и парола, или с Google / Facebook.
или с Google / Facebook